Onze vacatures
in het sociaal domein

Jeugdconsulent

Introductie

Jij begeleidt gezinnen en jeugd naar de juiste hulpverlening.

Functie

Als Jeugdconsulent bij Professional Partners


  1. krijg je gewoon een goed salaris en is je pensioen geregeld
  2. kies je voor een leaseauto of een 100% reiskostenvergoeding, jij mag het zeggen
  3. ben je onderdeel van een team van specialisten en bepaal je zelf aan welke workshops en masterclasses je deelneemt om jezelf te blijven ontwikkelen.


Omdat je, net als wij, een positieve en sociale werksfeer belangrijk vindt en het verschil wilt maken voor kinderen, jongeren en ouders in complexe situaties. We bieden je inhoudelijk afwisselende opdrachten en helpen je om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Jij hebt een warm hart voor het welzijn van kinderen, jongeren, ouders en gezinnen. Daarom doe je wat je doet. Je gaat in gesprek met gezaghebbende ouders en zorgaanbieders en registreert jouw observaties nauwkeurig in systemen als Civison en I-samenleving, zodat de hulpvraag glashelder wordt.

Doordat je stevig in je schoenen staat, de Jeugdwet kent en SKJ geregistreerd bent leidt jij diverse hulpvragers toe naar de juiste zorg volgens het principe 1 klant, 1 plan, 1 regisseur. Voor je eigen reflectie en inspiratie doe je mee met intervisiegesprekken met vakgenoten. Dat houdt je scherp, want dat wil je blijven.

Dat trotse gevoel, wanneer er misschien na lange tijd weer een lach verschijnt op de gezichten van de kinderen, jongeren en gezinnen die je begeleidt. Dat willen we graag met jou vieren. Jij met ons?


Ik hoor het graag van je!Sollicitatie

Ilona Vrieze

088 – 031 3555

i.vrieze@professionalpartners.nl

Professional Partners – Talent, Motivatie & Expertise

Misschien ook
interessant

Deze recruiter kan je alles vertellen
over deze functie

Ilona Vrieze
088 - 031 3555

Deel deze vacature
met je vrienden

E-mail

Is dit nog niet
jouw droombaan?

Stuur ons je open sollicitatie en we kijken of we bij elkaar passen.

Videosollicitatie