Onze vacatures
in het sociaal domein

Klantmanager inkomen

Introductie

Bijstandsgerechtigden worden uitstekend geholpen door jou!

Functie

Als Klantmanager inkomen bij Professional Partners


  1. krijg je gewoon een goed salaris en is je pensioen geregeld
  2. kies je voor een leaseauto of een 100% reiskostenvergoeding, jij mag het zeggen
  3. ben je onderdeel van een team van specialisten en bepaal je zelf aan welke workshops en masterclasses je deelneemt om jezelf te blijven ontwikkelen.


Omdat je, net als wij, een positieve en sociale werksfeer belangrijk vindt en het verschil wilt maken voor bijstandsgerechtigden. We bieden je inhoudelijk afwisselende opdrachten en helpen je om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Verder bespreken we samen wat voor jou nog meer belangrijk is.Voel jij je comfortabel bij de zekerheid van een vast contract? Of blijf je liever flexibel? Vind je persoonlijke ontwikkeling en coaching belangrijk? Ben je het liefst vrij tijdens schoolvakanties of juist net daarvoor of daarna? Jouw klanten en de gemeente vertrouwen op je oordeel. Jij gaat namelijk over de rechtmatigheid van de bijstand. Ook wanneer er veel verandert in de woon- of leefsituatie van klanten. In klantgesprekken ben je tactisch, meedenkend en integer en blijf je alert op fraude. Je komt tot beschikkingen en besluiten die staan als een huis, door nauwkeurig te werken in systemen als Suite of Socrates.

Je blijft bij in de laatste Participatiewetgeving en de (bijzondere) bijstandsregels die gelden binnen de gemeente. Ook ben je initiatiefrijk in jouw contact met zowel externe partijen zoals de Belastingdienst als interne afdelingen, bijvoorbeeld Wmo en Jeugd. Omdat jouw klanten daarmee te maken hebben en je hen de beste dienstverlening wilt bieden.

Dat trotse gevoel, wanneer je weet dat het klopt. De bijstand van jouw klant is rechtmatig en je helpt hem/haar ermee. Dat willen we graag met jou vieren. Jij met ons?

Ik hoor het graag van je!

Sollicitatie

Ilona Vrieze

088 – 031 3555

i.vrieze@professionalpartners.nl

Professional Partners – Talent, Motivatie & Expertise

Misschien ook
interessant

Deze recruiter kan je alles vertellen
over deze functie

Ilona Vrieze
088 - 031 3555

Deel deze vacature
met je vrienden

E-mail

Is dit nog niet
jouw droombaan?

Stuur ons je open sollicitatie en we kijken of we bij elkaar passen.

Videosollicitatie