Onze vacatures
in het sociaal domein

Wmo consulent

Introductie

Jij gaat naar mensen toe en komt samen met hen tot een oplossing!

Functie

Als Wmo consulent bij Professional Partners


  1. krijg je gewoon een goed salaris en is je pensioen geregeld
  2. kies je voor een leaseauto of een 100% reiskostenvergoeding, jij mag het zeggen
  3. ben je onderdeel van een team van specialisten en bepaal je zelf aan welke workshops en masterclasses je deelneemt om jezelf te blijven ontwikkelen.


Omdat je, net als wij, een positieve en sociale werksfeer belangrijk vindt en verschil wilt maken voor mensen die het op eigen kracht thuis niet zomaar redden. We bieden je inhoudelijk afwisselend werk en helpen je om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken.

Mensen van 10-100 die hulp bij hun zelfredzaamheid kunnen gebruiken melden zich aan. Dit kunnen oudere mensen zijn, mensen met een verstandelijke beperking of psychiatrische aandoening. Jij maakt contact en gaat telefonisch of bij hen thuis met hen in gesprek. Samen onderzoeken jullie de belemmeringen en in hoeverre deze leiden tot een participatieprobleem. Je luistert goed en durft scherpe vragen te stellen. Dankzij jouw toegankelijke, empatische karakter en communicatieve vaardigheden wordt het echte probleem duidelijk. Dit beschrijf je in begrijpelijke verslagen en beschikkingen.

Soms kan iemand mee blijven doen met reeds aanwezige ondersteuning in de directe omgeving, zoals een vrijwilligersbuurtbus. Andere personen hebben meer baat bij de zorgvoorzieningen die jij indiceert. Hiervoor onderhoud je contacten met zorgaanbieders en -leveranciers. Voor de regiotaxi of een traplift bij iemand thuis bijvoorbeeld, maar ook vormen van dagbesteding of beschermd wonen.

Het is belangrijk dat je verschillende wetgevingen kent en je werk goed kunt plannen en organiseren. Want het komt steeds vaker voor dat je samenwerkt met professionals van andere disciplines binnen het sociaal domein. Je maakt je nieuwe situaties eigen en kent de weg in systemen als CSAM, Suite of Socrates. Niet alleen fijn voor je cliënten, maar ook voor de verbreding van je eigen horizon.

Dat trotse gevoel, wanneer je samen met jouw cliënten tot een oplossing komt. Dat willen we graag met jou vieren. Doe je met ons mee?


Ik hoor het graag van je!

Sollicitatie

Ilona Vrieze

088 – 031 3555

i.vrieze@professionalpartners.nl

Professional Partners – Talent, Motivatie & Expertise

Misschien ook
interessant

Deze recruiter kan je alles vertellen
over deze functie

Ilona Vrieze
088 - 031 3555

Deel deze vacature
met je vrienden

E-mail

Is dit nog niet
jouw droombaan?

Stuur ons je open sollicitatie en we kijken of we bij elkaar passen.

Videosollicitatie